800 400 900
/ infolinka zdarma po-pá 8-20h

Ceny bytů hlásí STOP!

Ceny nemovitostí po celý letošní rok neustále rostly a tempo růstu se v posledních měsících roztáčelo na plné obrátky. 

Pro příklad: v květnu byla nabídková cena za průměrný český byt až o 300 tisíc Kč vyšší než na začátku roku a až o 450.000,- Kč vyšší než v roce 2016.

Až v červnu přišlo první zakolísání, i když si přiznejme, že spíše symbolické. Průměrná cena bytu dle výzkumu klesla o cca 40 tisíc Kč.

Je to pouze záchvěv a nebo to znamená, že ceny nemovitostí jsou nyní na maximu?

Určitě nemůžeme nyní na 100% tvrdit, že jsme v cenách dosáhli maxima. Vždy záleželo a nadále bude záležet na tom, kolik budou klienti ochotni do koupě nemovitosti investovat, na lokalitě stavu nemovitosti apod.

Něco však naznačují stále přísnější podmínky pro získání úvěru k bydlení, díky nimž již na hypotéku nedosáhne doslova každý.

A čím méně bude zájemců o jednu nemovitost, tím více si mohou diktovat podmínky.

Jestli přemýšlíte o prodeji nemovitosti a chcete ještě využít tuto dobu, která je pro prodej velmi příznivá, vyberte si jednu z našich poboček a pobavte se s námi o možnostech prodeje právě Vašeho bytu, domu či pozemku. Těšíme se na Vás. ;-)

Reference

Dobrý den, touto cestou bych ráda poděkovala společnosti PINK REALITY s.r.o, především p. Reichlové, která mi k mojí velké spokojenosti zprostředkovala prodej domku a i následně realizovala koupi bytu. Oceňuji její milý, vstří... pokračování

Marcela Mitvalská
pobočka

S prodejem nemovitosti prostřednictvím p. Konopáska jsem byla velmi spokojená. Byla spokojená hlavně s jeho vysoce profesionálním a příjemným jednáním a hlavně brzkým prodejem nemovitosti. Vřele p. Konopáska doporučuji dal... pokračování

Marie Caleková

Inzerujeme