800 400 900
/ infolinka zdarma po-pá 8-20h

Kupujeme hlavně podle ceny, důležitá je i kvalita!

Pro tři pětiny lidí hraje důležitou roli také kvalita stavby. "Láska na první pohled" rozhoduje pouze ve čtvrtině případů.

Vyplývá to z pracovního průzkumu, který si nechala vypracovat advokátní kancelář Taylor Wessing.

Z průzkumu jasně vyplývá, že pro kupující je zcela klíčová cena nemovitosti. Neméně důležitá je však také kvalitní zabezpečení celého obchodu.

Kvalitně vypracovaná kupní smlouva je základním předpokladem minimalizace problémů při nabytí vlastnického práva námi vysněné nemovitosti.

Stejně jako ošetření způsobu úhrady kupní ceny a jejího vyplácení je neméně důležité neopomenout také formulace týkající se záruk či odpovědností za vady.

Máte vybranou nemovitost a nevíte, jak zabezpečit celý průběh obchodu tak, aby Vás nikdo nepodvedl a nepřišli jste tak o svoje peníze?

Navštivte jednu z našich poboček nebo nám napište či zavolejte a my Vám necháme připravit smluvní dokumentaci od naší smluvní advokátní kanceláře, která se specializuje na obchod s nemovitostmi.

Navíc od nás získáte bonus v podobě VIP asistence makléře, který za Vás oběhá vše potřebné a Vy tak můžete trávit léto u vody a ne na úřadě. ;-)

 

Reference

Dobrý den, bydlím v Ostravě a zajišťoval jsem v zastoupení své dcery prodej nemovitosti u Hradce Králové. Chtěl bych touto cestou poděkovat panu realitnímu makléři Petru Kaplanovi z realitní kanceláře PINK REALITY, pobočka Hradec Králov... pokračování

Ing. Pavel Pravdík
pobočka

Dobrý den, rád bych tímto ocenil přístup a postup vašeho makléře, p. Kaplana, při mé koupi nemovitosti v Hradci Králové. Vždy platilo to, na čem jsme se domluvili. Vždy transparentně všechny strany informoval o všech důležitých věcech. Jeho cho... pokračování

Miroslav Tesař

Inzerujeme