800 400 900
/ infolinka zdarma po-pá 8-20h

Hypotéky prudce zdražují, očekává se další růst sazeb

Předpoklady se potvrdily a hypotéky zdražily. Úroková sazba se v říjnu zvedla na 2,66%, ale zájem o hypotéky neklesl. Naopak si lidé v říjnu sjednali hypotéky v nejvyšších objemech za 11 měsíců. (zdroj: idnes.cz)

Pokles objemů a počet uzavřených úvěrových smluv se očekává až ke konci letošního roku. Podle odborných odhadů klesne zájem o hypotéky až o třetinu.

Na začátku listopadu totiž Česká národní banka opět navýšila sazbu, od níž se odvíjí úročení komerčních úvěrů. Očekává se, že by se sazby měly ustálit někde okolo 3%.

Na ceny nemovitostí to zatím velký vliv nemá, ale dá se v brzké době očekávat, že zlaté období pro prodávající pomalu ale jistě končí.

Pokud tedy chcete prodat svoji nemovitost ještě za dobrou cenu, vyberte si jednu z našich poboček a nezávazně s námi proberte svoji situaci.


Reference

Děkuji PINK REALITY za to, že není jen "partner ve světě realit", ale také velký pomocník. Především děkuji panu Tomáši Milskému, za to, že vyslechne trpělivě požadavky a se zkušenostmi profesionála pozná, co je dobré, vhodné a výhodné pro k... pokračování

Marie Petrů
pobočka

Dobrý den,v Červnu roku 2014 jsem kupoval byt s přítelkyní v Pardubicích. Byt nabízel pan Morong. Tímto bych mu chtěl já i přítelkyně poděkovat. Lidský a profesionální přístup, rychlé jednání a vše dotaženo na výbornou. Pink Reality a jejich sl... pokračování

Petr Slanař

Inzerujeme