800 400 900
/ infolinka zdarma po-pá 8-20h

Hypotéky prudce zdražují, očekává se další růst sazeb

Předpoklady se potvrdily a hypotéky zdražily. Úroková sazba se v říjnu zvedla na 2,66%, ale zájem o hypotéky neklesl. Naopak si lidé v říjnu sjednali hypotéky v nejvyšších objemech za 11 měsíců. (zdroj: idnes.cz)

Pokles objemů a počet uzavřených úvěrových smluv se očekává až ke konci letošního roku. Podle odborných odhadů klesne zájem o hypotéky až o třetinu.

Na začátku listopadu totiž Česká národní banka opět navýšila sazbu, od níž se odvíjí úročení komerčních úvěrů. Očekává se, že by se sazby měly ustálit někde okolo 3%.

Na ceny nemovitostí to zatím velký vliv nemá, ale dá se v brzké době očekávat, že zlaté období pro prodávající pomalu ale jistě končí.

Pokud tedy chcete prodat svoji nemovitost ještě za dobrou cenu, vyberte si jednu z našich poboček a nezávazně s námi proberte svoji situaci.


Reference

Byli jsme s nákupem nemovitosti přes realitní kancelář Pink v zastoupení pana Konopáska spokojeni. Vždy nám pan Konopásek vyšel vstříc, a i když převod nebyl jednoduchý s ohledem na 4 spoluvlastníky, vše dobře  dopadlo. Děkuj... pokračování

Štěpán Trachta
pobočka

Po dnešním telefonickém rozhovoru na Vaší informační lince, kde se mi dostalo dostatečných informací, týkající se možné spolupráce, jsem se rozhodl Vás kontaktovat. Tímto chci rovněž poděkovat slečně či paní Radce... pokračování

Robert Bojko

Inzerujeme