800 400 900
/ infolinka zdarma po-pá 8-20h

Trend: Stěhujeme se zpátky do měst

Cena nového domu za městem nebo většího bytu ve městě se dnes moc neliší a přeci jenom převažuje pohodlí města nad častým (někdy i několikrát denně) dojížděním. Co nás k tomu hlavně vede? Lepší dostupnost škol a školek, širší výběr zaměstnání, obchody či obchodní domu po ruce, snadnější dotupnost lékařů atd.

Důležitá je pro nás také cena pozemků určených ke stavbě, které jsou ve městě v posledních měsíci pro mnohé nedostupné. A z bytu to i často bývá do centra města přeci jenom blíž.

V Královéhradeckém a Pardubickém kraji momentálně evidujeme zvýšenou poptávku po koupi bytu a jejich dispozice tak úplně nerozhoduje.

Přemýšlíte o prodeji takového bytu nebo víte o někom takovém? Ozvěte se nám. V tuto chvíli pro vás máme téměř 200 zájemců, kteří v našem regionu hledají možná právě ten Váš byt.

zdroj: realitycechy.cz

Reference

Poděkování za službu - zajištění pronájmu bytu. Děkuji tímto za perfektní službu p. Reichlové, makléřce PINK REALITY, s.r.o.. pokračování

Pan Hübsch
pobočka

Hezký večer, pomáhala jsem s hledáním bytu pro babičku v Pardubicích. Oslovila jsem proto realitního makléře Patrika Moronga o pomoc a chci mu tímto velice poděkovat. Vynaložil veškeré úsilí, aby v co nejkratší době našel ... pokračování

paní Danielová

Inzerujeme